El projecte Figucleta guanya la 15a edició dels Premis Emprenedors de l’Alt Empordà

La Montse Torres i la Carla Cardona han guanyat avui els Premis Emprenedors de l’Alt Empordà. Les dues estudiants del CFGS d’integració social han estat guardonades pel seu projecte “Associació Figucleta”. L’acte s’ha celebrat avui al Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.

Figucleta pretén implementar un servei municipal de lloguer de bicicletes i patinets elèctrics a Figueres, per diferents usuaris com residents, treballadors i turistes d’una forma divertida, inclusiva i sostenible. L’empresa assegura la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Enhorabona també als altres estudiants del nostre centre que també han estat finalistes: Esther, Clàudia, Laura i Oriol.

 

 

És el 4t any seguit que l’INS Ramon Muntaner guanya els Premis Emprenedors Alt Empordà en la categoria millor idea de negoci (BAT/CF):

2020: Cooperativa Somnis d’Arreu
2021: Associació Juvenil Arrels de l’Empordà
2022: Casal Inclusiu Atrapasomnis
2023: Figucleta

Gràcies també a tots els que heu fet possible aquesta edició.