Sant Jordi arriba a l’Asil Vilallonga

Avui, 20 d’abril, els alumnes de 4t d’ESO A han tornat a visitar els avis l’Asil Vilallonga de Figueres. Aquesta vegada han volgut celebrar amb ells l’arribada d’una diada molt especial i esperada a casa nostra, la diada de Sant Jordi!

Només arribar, els alumnes han fet una petita representació de la llegenda. A continuació, han regalat roses de paper que han fet ells. També, els alumnes han recitat petits poemes relacionats amb St. Jordi, que també han regalat als avis.

Per acabar, els alumnes han convidat als avis a ballar la Sardana Rosa de Sant Jordi de Fèlix Martínez i han cantat tots junts diferents cançons com El Virolai, Cielito Lindo i Coti X Coti dels Tyets.

Ha estat una estona molt gratificant i emotiva. Estem molt agraïts per la rebuda que ens han fet tots els avis i àvies de l’asil. Esperem que us hagi agradat tot el que us hem preparat i esperem tornar-vos a veure ben aviat!!

Bon Sant Jordi a tothom!