“La última cariátide”, poemes de Mariam Aguilar Benavides a BTX nocturn

Estem a les portes de Sant Jordi i ja respirem aires de poesia, llibres i roses. És per això que l’alumnat de batxillerat nocturn – literatura universal i llatí – han compartit una jornada cultural amb Mariam Aguilar Benevides @mmalafeminista i la seva poesia.
Graduada en Periodisme,  Comunicació Audiovisual i Màster de Guió Cinematogràfic, als seus 24 anys acaba de publicar la seva primera obra amb un to directe i personal que ha tingut molt bona acollida. Té un canal de You Tube on expressa el seu afany de lluitar a favor dels drets de les dones i les injustícies socials, sempre al costat dels més dèbils. La seva joventut i valentia han connectat molt bé amb els lectors presents a la trobada.
Junts hem recitat i comentat els seus versos tot gaudint d’una tertúlia literària amena,  propera i sincera. Gràcies, Mariam, per transmetre’ns els teus sentiments i l’amor per l’escriptura, el cine i la poesia. Continua escrivint, et desitgem els èxits que tant et mereixes. Nosaltres et seguirem llegint.
El proper dimarts continuarem aquesta jornada cultural amb la presència del catedràtic de física i química i escriptor, ex professor del nostre institut, Josep Maria Frigola.