Jornades tècniques de CF. Comencem amb les activitats d’educació infantil.

Aquesta setmana celebrem la 3a edició de les jornades tècniques de cicles formatius. Enguany hem començat amb les activitats del CFGS d’educació infantil.
El dilluns vam realitzar la part més creativa amb la realització de dos tallers.
D’una banda, vam poder demostrar les habilitats emprenedores a partir de l’elaboració d’un tote bag que va servir per iniciar-se a la ciència dels tints naturals.  Aquesta formació va ser dirigida per la Sònia Ferrer de l’empresa Sontons.
Per l’altra, vam fer un taller d’enquadernació ofert per la Marta Soley de l’empresa Dolça Llibreta que segur que servirà per a la creació de contes i enquadernacions.
Ahir la Maria Perpinyà ens va venir a parlar del CREDA, vam visitar el centre Tots hi Som on la Laura Cebrià ens va donar molts consells sobre l’autisme i vam acabar la jornada amb un work cafè  amb exalumnes, per tal de conèixer les seves trajectòries en l’àmbit acadèmic i professional.
Els dos primers tallers pertanyen també a accions d’aula d’emprenedoria i han estat finançades pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i per la Unió Europea Next GenerationEU.