Premis a l’excel·lència acadèmica 2022

El passat 12 de novembre es va fer l’entrega dels Premis a l’excel·lència acadèmica 2022. Aquests premis tenen per objectiu potenciar i reconèixer l’esforç personal dels alumnes en l’àmbit escolar pel 2022. En aquesta ocasió, volem felicitar la Daniela Martínez, la Maria Rodeja i en Martí Gimbernat per haver obtingut el reconeixement a les millors notes d’ESO dels instituts de Figueres. També volem felicitar la Malena Casale pel per haver obtingut una de les millors notes d’accés a la universitat de l’alumnat de Figueres.

També volem felicitar la Júlia Sala i la Yasmina El Baghouri, que han començat a cursar batxillerat aquest curs al nostre centre, i que també vanrebre el reconeixement a una de les millors notes d’ESO de Figueres.

Enhorabona a tots i totes!