CFGS TIS assisteix a la xerrada Sense sostre, sense llar

El dimarts divuit d’octubre,  l’alumnat de primer del CFGS en Integració social va poder assistir a la xerrada de les persones sense sostre i sense llar organitzada des de Càritas Figueres. L’educadora social va venir acompanyada d’un jove que es troba en aquesta situació. L’educadora i el jove van introduir-nos en el treball que duu a terme la institució, per una banda, i per altra, en la realitat quotidiana d’una persona en la qual les seves necessitats bàsiques (menjar, descans, seguretat, salut, higiene, etc.) no estan assegurades. L’alumnat a posteriori va formular un seguit de preguntes.

El dimecres vinent vint-i-sis d’octubre es farà una concentració a l’Ajuntament oberta a tota la ciutadania, i es llegirà un manifest en relació a les persones sense sostre i sense llar on estem totes convidades.