Dia internacional de l’Alzheimer

El dimecres 21 de setembre, en motiu del dia internacional de l’Alzheimer, tot l’alumnat del CFGM Atenció a persones en situació de dependència vàrem assistir a l’auditori del Museu de l’Empordà a la xerrada “Participar de les decisions – Com vull ser cuidat” organitzada per l’Associació d’ajuda a malalts d’Alzheimer i Família, A.M.A. Figueres, Alt Empordà i Gironès. Van ser molt interessants les explicacions que varen realitzar la Pilar Arroyo (DUI d’AMA), l’Olga Carbonell (advocada de la Fundació Tutelar de l’Empordà) i la Cristina Vallès (presidenta Associació DMDcat) per aprofundir en el què és i què suposa l’atenció a les persones que pateixen Alzheimer, la situació legal actual i el què el document de voluntats anticipades i la mort digna. Va ser molt interessant i estem molt agraïts i agraïdes de poder-hi assistir.