Potenciem les soft skills

L’alumnat de 2n dels CFGS d’integració social i educació infantil ha realitzat aquesta setmana un taller de tres hores amb l’objectiu d’oferir-los eines per millorar la resiliència, l’adaptació als canvis, la flexibilitat, l’adaptabilitat i el treball en equip.
Els tallers han estat desenvolupats per Whi-Institute  i promouen les habilitats per a la vida i competències per a l’emprenedoria alineant el benestar emocional i mental amb la trobada de propòsit i sentit en què s’emprèn (ikigai).
L’activitat s’ha pogut dur a terme gràcies a la dotació d’aules d’emprenedoria que ha rebut l’institut del Ministerio de Educación y Formación Profesional i de la Unió Europea Next GenerationEU.
El centre ha planificat altres accions formatives que durà a terme l’alumnat de cicles durant els propers dies.