Premis Joves Emprenedors – Millor idea de negoci

El passat  6 de maig l’alumne Àlex Morillas de 3r d’ESO  va presentar el projecte ALXCRAFT als premis Joves Emprenedors a la categoria Millor idea de negoci al Jurat de l’Auditori dels Caputxins de Figueres.

ALXCRAFT.COM neix fent el Projecte Endavant del nostre institut i amb la col·laboració de l’empresa figuerenca Girona Funciona, on l’Àlex va començar participant-hi el passat setembre del 2021.

El projecte consisteix en un web que conté un portal de jocs personalitzats sobre Minecraft. L’alumne ha elaborat el portal web, els jocs, el seu disseny gràfic, vídeos de promoció, programació, botiga online, xarxes socials, etc.

El dia 20 de maig, a les 12:00h a l’ Auditori dels Caputxins se celebrarà el veredicte dels Premis.

Enhorabona Àlex!