Setmana Erasmus+: Fashion, Sustainability and Awareness

Diumenge a la tarda vam rebre els alumnes Erasmus procedents d’Itàlia, Alemanya i Turquia que, al llarg d’aquesta setmana, s’estan amb famílies del centre fent un intercanvi amb el nostre alumnat.

Tota la setmana està farcida d’activitats culturals relacionades amb el projecte Fashion, Sustainability and Awareness. Dilluns van tenir un primer contacte amb el nostre centre, van passejar per Figueres i van fer diverses activitats. Dimarts van anar a Barcelona amb els seus companys del Muntaner, on van visitar un taller de confecció de roba per a gegants, i van participar en un taller de ball de bastons. A més, van fer una visita turísitca a la barcelona modernista. Ahir dimecres van fer una visita a Girona, i avui estan descobrint un taller de producció tèxtil a Olot i també faran una visita a Besalú. Demà tornaran a classe a l’institut, i a última hora del matí, faran una visita al Teatre Museu Dalí.

Aquesta és la segona trobada Erasmus d’aquest projecte, ja que la primera es va produir a Turquia i va ser un intercanvi amb el professorat per preparar les activitats del projecte.
Els alumnes procedents dels Instituto Commprensivo Commenda de Brindisi, Itàlia, Tevfik Serdar Anadolu Lisesi de Trabzon, Turquia i IGS Wallstraße de Wolfenbüttel, Alemanaya, tenen previst marxar el proper dissabte. El curs que ve els nostres alumnes viatjaran a Alemanya i Itàlia per finalitzar el projecte.