Sortida de TADE 2 a Girona

Els alumnes de TADE 2 hem fet una sortida a Girona, dins les Jornades Tècniques 2022.

Hem visitat el Punt Sirius de Girona on els alumnes han pogut veure tot una sèrie de suports per persones amb dependència.

SIRIUS MIFAS és el centre de referència de la província de Girona que promou l’autonomia personal, la millora de l’accessibilitat i que afavoreix la integració social de les persones amb discapacitat física de totes les edats. Un dels seus principals objectius és el d’informar i assessorar, de manera  gratuïta, sobre solucions per a la millora de l’autonomia de les persones amb limitacions funcionals.

També hem visitat el Centre Cívic St. Narcís de Girona. Ens han explicat els diferents projectes que s’hi fan, el tipus de població que acull el centre i hem pogut veure les diferents instal·lacions de què disposen.

Ha estat una sortida molt interessant !!