6è concurs de disseny de l’AFA

L’institut i l’AFA us animen a participar en el sisè concurs de disseny del Ramon Muntaner. L’objectiu del concurs és aconseguir un disseny que s’imprimirà a l’obsequi que cada any fa l’AFA als seus socis. Enguany s’ha decidit que serà una ampolla d’aigua reutilitzable.

L’alumnat que hi vulgui participar podrà enviar tants dissenys com vulgui. Els alumnes que cursin l’assignatura de dibuix poden lliurar la seva proposta directament a les professores de la matèria, la resta d’alumnes poden deixar els seus dissenys a consergeria.

El concurs és obert a tot l’alumnat del centre, i la data límit de recepció de les propostes és el dia 21 de novembre de 2021.

Per a més informació i detalls, consulteu l’apartat de l’AFA d’aquest web, o bé l’enllaç següent: convocatòria concurs disseny AFA

Molta sort a tots els participants!