Premis del 42è Concurs per a la Joventut de l’Alt Empordà

Dissabte 18 de setembre es va fer entrega al teatre municipal de Roses dels premis del 42è Concurs per a la Joventut de l’ALt Empordà que organitza Òmnium Cultural de l’Alt Empordà. Entre els guardonats hi ha dos alumnes de l’institut Ramon Muntaner: l’Arnau Genover, que va guanyar el premi Josep Maria Ametlla d’història pel seu treball de recerca “Aproximació i anàlisi dels gràfics imperials de la Matemàtica de la Història” i la Malena Casale, que amb la seva obra “Viure?” va aconseguir el Premi Òmnium Cultural de narrativa.

D’altra banda, l’Ariadna Puiggrós va rebre la menció del jurat del Premi de Filosofia Arnau de Vilanova  pel seu treball de recerca titulat “La baixa visió i el seu impacte psicològic“. Aquest premi és organitzat pel Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya. L’acte de lliurament es va dur a terme a la seu del col·legi a Barcelona.

Uns premis ben merescuts. Enhorabona!