Entrega del IX Concurs d’Emprenedoria a la Formació Professional de les comarques gironines

Aquest matí s’ha fet entrega del premi a la Júlia Santiago,  una de les promotores del projecte Cucu’s Cuiners i Cuineres Sostenibles, juntament amb l’Israel Picatoste que no ha pogut assistir a l’acte. Els dos exalumnes del CFGS d’educació infantil ja van ser premiats recentment en els Premis ImpulsFP.

L’objectiu del concurs és fomentar la formació en emprenedoria i l’esperit emprenedor entre l’alumnat de Formació Professional. 

En el repartiment del guardó hi han participat el director de l’Institut, Joaquim Bruguera, el director dels ST d’Educació de Girona, Martí Fonalleras, el diputat de la Diputació de Girona, Joan Fàbrega, la Coordinadora Territorial de Formació Professional, Sara Oliveras, l’Inspector d’Educació Jordi Suy i Ayub Nakmoussi membre de PIMEC.

Els premis són organitzats pels Serveis Territorials d’Educació amb la col·laboració de la Diputació, la Cambra de Comerç de Girona, FOEG i PIMEC.

Enhorabona als guanyadors, sou i sereu uns grans emprenedors!