Finalitza la I edició de les Jornades tècniques de cicles formatius

Durant la jornada d’ahir es van realitzar les últimes activitats dels cicles formatius de grau superior d’educació infantil i integració social.

L’alumnat de 1r de TIS va poder gaudir amb la Sara Moubarik (SPAAI La Muga), la Sara Cufí i en Ricard Catalan (MIFAS), l’Alba, la Carla i la Nayat (tres exalumnes de la primera promoció de TIS i que treballen a la Fundació Tutelar de l’Empordà) i en Jordi Vidal (Escola Marta Mata).

L’alumnat del CFGS d’educació infantil va començar la jornada amb un taller d’aromateràpia per infants amb l’Alexandra Bartrina

Seguidament, es va dur a terme un taller d’educació i límits a través de dinàmiques de joc (Dari Muñoz).

Podem observar què transmeten les nostres mans quan toquem, agafem, llancem o fem girar un objecte. Quan ens rentem les mans, ho fem amb pressa o amb calma? Què poden transmetre les nostres mans quan acompanyen als infants? Quan marquem límits? Són mans tranquil·les, acollidores, inquietes, respectuoses, pacients? Són mans que saben esperar?

Per últim, 10 exalumnes de TEI van participar en un world cafè.

Ha estat un plaer que ex-alumnat del centre ens acompanyi a les jornades. Ens han explicat les seves trajectòries en l’àmbit formatiu i de treball, molt diverses i significatives. Seran un estímul i un mirall per l’alumnat d’aquest curs!

 

Gràcies a tothom per participar en les jornades!