Inici de la I Jornada tècnica d’integració social amb quatre ponències destacades

L’alumnat de 2n del CFGS d’integració social va estar molt atent i participatiu durant tota la jornada. Van poder assistir a:

AFPAE Escola Noves Oportunitats: En Sergio Bretón amb la sinceritat i transparència que el caracteritza va explicar els aspectes positius i negatius de la figura de la tècnica en integració social en el món laboral.

Associació Sense Sostre: La Marta Bordas en la sessió va exposar el seu recorregut acadèmic i la seva experiència professional fins a arribar al lloc de treball actual amb les persones sense llar com a treballadora social.

Guàrdia Urbana de Figueres (mediació policial): En Francisco Cardosa i en Manel García com a membres del cos de la Guàrdia Urbana de Figueres ens ubicaren en la tasca de l’Oficina de Relacions amb la comunitat per a detectar des del seu inici les problemàtiques de seguretat, civisme i convivència.

Altem: L’Anna Bach-Esteve i en Martí Romera tancaren  el primer dia de jornades tècniques des d’una mirada a la diversitat funcional com a tècniques en integració social.