Vídeotrobada amb Joan-Lluís Lluís

Des de l’assignatura de llengua catalana i literatura, amb els alumnes de 4t d’ESO B/C/D hem aprofitat les primeres setmanes de confinament per treballar virtualment la lectura del tercer trimestre, la novel·la guanyadora de l’edició passada del premi Maria Àngels Anglada: Jo soc aquell que va matar Franco, de Joan-Lluís Lluís. 

Teníem previst que l’autor ens visités a finals de mes a l’institut i, davant la impossibilitat de dur a terme aquesta activitat, en Joan-Lluís Lluís es va avenir molt amablement a fer una vídeotrobada amb nosaltres, ahir divendres 8 de maig. Vam estar més d’una hora parlant amb ell de la novel·la: dels personatges, del passat històric, de les ucronies… i també de la llengua i la cultura catalana, i de la seva situació actual a la Catalunya Nord.

Ha estat una experiència molt enriquidora que segur que, per les circumstàncies que ens envolten, amb el temps tots recordarem. 

Moltes gràcies, Joan-Lluís Lluís, esperem poder fer ben aviat aquesta trobada presencial! Moltes gràcies, alumnes de 4t d’ESO, pel vostre interès i la vostra implicació!