Mesures de prevenció de riscos per la realització de teletreball o tasques d’ensenyament a distància

Tota la comunitat educativa ha vist com el COVID-19 ha provocat una organització diferent del treball, augmentant la quantitat d’hores que ens exposem a pantalles de visualització. Per tal de treballar de forma segura, hem de tenir en compte diferents mesures que ens ajudaran a evitar l’aparició de danys.

La Universitat Politècnica de Catalunya ha posat a disposició material de prevenció de riscos, relacionats amb l’ús de cadires, taules, reposapeus, ordinadors o agents físics com la il·luminació i el soroll. També es detallen mesures per evitar riscos psicosocials i exercicis de relaxació.

Us animem a adaptar el vostre lloc de treball per treballar de forma segura!

Podeu consultar el document en material en el següent enllaç:

https://formaciooberta.eapc.gencat.cat/contingutsdelscursos/tlts/030_prl/inici.html