Dossier de suport per l’orientació de l’alumnat

Com cada any, l’alumnat de 4t d’ESO i cicles formatius tenia programada una visita durant el mes de març a l’ExpoJove. L’Oficina de Joventut del Consell Comarcal del Gironès, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya a través dels Departament d’Educació, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Universitat de Girona han elaborat un document per intentar fer arribar la informació essencial que s’hauria donat a la fira gironina.

En el document es tracten diferents punts claus per l’alumnat com: el sistema educatiu, l’accés al món laboral, els programes de garantia juvenil i diferents serveis per a joves.

Podeu consultar aquest document en el següent enllaç:

http://extra.girones.cat/girones/doc/arees/joventut/expojove/dossier_EXPOJOVE_2020.pdf