Xerrada sobre salut mental a l’alumnat de 1r de CFGM TADE

El dimecres 12 de febrer varen venir a l’institut diversos testimonis del Projecte “Compartint Experiències” de lluita contra l’estigma en salut mental (de la Comissió Mixta en Salut Mental de les Comarques Gironines”) a fer  una xerrada als alumnes de 1r del CFGM Atenció a persones en situació de dependència. Varen llegir-nos i explicar-nos diverses trajectòries vitals de persones que pateixen algun trastorn mental. Es va crear un debat molt interessant sobre la dificultat del diagnòstic, de la pròpia acceptació de la malaltia, de l’estigmatització, de la necessitat de respecte i d’acompanyament, dels símptomes i signes de persones que pateixen esquizofrènia o trastorn bipolar, entre altres temes. Agraïm, un curs més, el fet que vinguessin a compartir la seva experiència vital amb nosaltres.