Sortida de 4t d’ESO a la Jornada Beta-day a la EPS de Girona

Alumnes de 4t d’ESO de les matèries de tecnologia i informàtica han assistit avui a l’Escola Politècnica de Girona a la Jornada Beta-day, un esdeveniment organitzat per l’Associació Promotec, amb la col·laboració de la Universitat de Girona i el Patronat de la Politècnica, que té per objectiu animar als participants a formar-se en tecnologia. El nostre alumnat ha tingut ocasió de participar en diversos tallers organitzats per grups, conjuntament amb alumnes d’un altre centre de la província: creació de videojocs, desmuntatge dels components d’un ordinador, taller de robòtica Arduino  amb un robot seguidor de línia, muntatge de circuits electrònics diversos amb plaques protoboard, creació de piles casolanes i un taller conjunt final on han pogut tocar la guitarra i veure a través d’un programa informàtic com es veien les ones de la guitarra projectades en una pantalla.