Xerrada Nzuri Daima a CFGM TADE i CFGS TIS

Aquest dimarts 10 de desembre els alumnes del CFGM d’atenció a les persones en situació de dependència i els alumnes del CFGS d’integració social van rebre la visita de la Fundació Nzuri Daima. Aquesta fundació realitza diferents projectes de cooperació sobretot al continent africà. Les seves línies de treball són la cultura com a eix vertebrador de la comunitat, l’empoderament de la dona com a eix de la lluita contra el masclisme i la violència de gènere, la infància i la adolescència… Van ser dues hores de molta informació i anècdotes i els alumnes van poder conèixer de primera mà la feina social que realitza aquesta fundació. Moltes gràcies per tot Almudena i Loli!!

Si voleu saber més o col·laborar d’alguna forma amb aquesta fundació aquí teniu l’enllaç a la seva plana web: https://nzuri-daima.org/