L’APA inverteix en educació emocional i social

Ja han començat les sessions d’educació socioemocional per tot l’alumnat d’ESO, batxillerat diürn i cicles formatius.  Les sessions són dinamitzades i facilitades per la Dari Muñoz, educadora, formadora i agent sensibilitzadora del desenvolupament de l’educació emocional i social des d’una orientació humanista. Cadascun dels grups realitzarà dues sessions emmarcades dins el pla d’acció tutorial (PAT).

Les dinàmiques de grup permeten empoderar als estudiants: enfortir les seves capacitats, desplegar i conèixer els recursos propis i externs, aprendre a conviure i tenir cura d’un mateix, interactuar amb els altres des d’un lloc més conscient i a tenir cura del grup amb qui conviuen al llarg del curs, posant a la pràctica el valor de l’empatia i la comunicació assertiva en cada sessió.

Des de l’INS Ramon Muntaner agraïm la forta inversió que ha fet l’APA en formació per l’alumnat (poden arribar a la seixantena de sessions) i animem a les famílies a fer-se sòcies de l’APA, per tal que puguin continuar oferint activitats com aquestes que beneficien a tothom.