L’alumnat de 4t d’ESO s’apropa a les persones sense llar

Durant aquest mes d’octubre, l’alumnat de 4t d’ESO, està coneguent d’aprop la situació de les persones sense llar. Les xerrades són realitzades a la franja de tutoria per la Cristina Hernández, educadora social que dirigeix el projecte d’Atenció a Persones Sense Llar de Càritas Figueres.  Les dinàmiques pretenen sensibilitzar sobre el fenomen del “sense llarisme” i trencar amb els prejudicis que pateixen.

L’acció acabarà el 24 d’octubre a les 12:00 amb una concentració organitzada per Càritas la plaça de l’Ajuntament de Figueres,  on es llegirà un manifest. Aquest dia es farà també una recollida de sacs i jaquetes d’hivern (nous o de segona mà).

L’alumnat de 4t A ens comenta: “Ens ha agradat molt que ens fessin una xerrada sobre aquest tema, perquè és un problema que la gent no li dóna importància i cada vegada hi ha més gent que viu al carrer”