Estàs convidat a la Jornada de Portes Obertes per a l’alumnat d’ESO

El proper dijous 21 de març, a les 18h, tindrà lloc la tradicional jornada de portes obertes del nostre centre.

La jornada començarà amb la rebuda de familiars i alumnes al claustre de l’institut, a les 18h. Des d’allà, un grup d’alumnes de 1ESO els conduirà als diferents tallers organitzats pels diversos departaments didàctics de l’institut, i agrupats per àmbits.

Podran assistir al taller de matemàtiques manipulatives (departament de Matemàtiques), a la mostra de treballs artístics (departament de Dibuix), a la mostra i taller de robòtica (departament de Tecnologia), al taller d’experimentació científica (departament de Ciències), a activitats de Geografia i Història (departament de Geogrrafia, Història, Clàssiques i Filosofia), a activitats de Llengua (departaments de català i castellà) i també tindran ocasió de conèixer en detall els diversos projectes socials que treballem des del centre i en col·laboració amb entitats locals.

A les 19h tindrà lloc la sessió informativa a càrrec dels responsables de l’equip directiu, dirigida a les famílies. En paral·lel, es convidarà als alumnes que hagin acompanyat a les famílies a participar en altres activitats de descoberta del centre.

Us hi esperem!