Xerrada sobre sordceguesa

El passat dimecres 6 de març l’alumnat de 1r del CFGS d’Integració Social, 1r de CFGM d’Atenció a la Dependència i 1r de CFGS d’Educació Infantil van assistir a una xerrada sobre la sordceguesa.
Ens va visitar en Carlos Martínez, sordcec, que va explicar la seva experiència davant de les dificultats que presenta en el seu dia a dia. Va venir amb la seva companya la Isabel, que té deficiència auditiva. Aquest any tenim la sort de comptar dintre de l’equip docent de Cicles Formatius amb la Sandra Roura, que a més a més de professora al nostre centre, és intèrpret de Llengua de Signes i guia-intèrpret de persones amb sordceguesa. Ella ens va fer de traductora i intèrpret.
Va ser un xerrada molt interessant i motivadora. Al final ens van reservar una notícia sorpresa: en Carlos ens va presentar a en Cristian, un amic seu amb el que s’estan preparant per emprendre la aventura de fer el Camí de Santiago en Tàndem a l’octubre. Molta sort en aquesta aventura!!!
Per això, des del Camino de Santiago han obert un crowfunding en el següent enllaç: https://www.kukumiku.com/proyectos/camino-de-santiago-en-silencio-y-a-obscuras/ per si algú vol col·laborar.