Visita a l’Asil Vilallonga dels alumnes de 1r de CFGM de TADE

El dimarts 26 de febrer, un curs més, vàrem anar a visitar l’Asil Vilallonga, amb els alumnes de 1r del CFGM Atenció a persones en situació de dependència (on cada curs hi tenim un/a alumne/a que hi va fer les pràctiques de 2n). La Montse Bernal (directora de l’Asil) i la Nuri (una de les infermeres) ens varen explicar què és (és una Fundació Privada classificada com a llar-residència no assistida per a gent gran de més de 65 anys d’ambdós sexes de Figueres i/o Comarca que, tan per la seva edat o escassos recursos econòmics, els hi és necessari un lloc d’acolliment adient, per tal de tenir-hi una vellesa digna i tranquil·La) , com funciona, els professionals que hi treballen: metge, infermeres, auxiliars, fisioterapeuta, cuiners, podòleg…), el perfil dels usuaris que tenen… Després vàrem visitar una part de les instal·lacions. Ens varen remarcar molt la importància de la vocació per poder treballar amb persones grans. Volem agrair la seva atenció.