Actuació Projecte UAP al Teatre Jardí

Us deixem la visió d’una de les alumnes del nostre centre que van protagonitzar l’actuació musical al Teatre Jardí en el marc del Projecte UAP, el passat divendres 15 de febrer:

“L’actuació que vam fer divendres passat al Teatre Jardí, dins el projecte UAP, es va inspirar en el tema de l’Holocaust. Un musical dins un camp de concentració.  Es donava valor a l’amor cap a la música, el poder del cant per ajudar a sobreviure en circumstàncies adverses, i la força de la imaginació dels nens, tot i estar tancats passant gana i treballant hores i hores. 
Els diners que es van recaptar de les entrades eren a benefici de l’ONG Pallassos sense fronteres i de Càritas. Vàrem fer una funció matinal per alumnes i una altra el vespre per públic en general. Totes dues van ser un èxit.  
Hi vam participar quasi tots els centres de secundària de Figueres i comarca. Del nostre centre hi van actuar els alumnes de la Coral i uns quants alumnes de 4t que cursem l’optativa de música. Tots els alumnes de 1r d’ESO, 2n d’ESO i 1r de BATXILLERAT, hi van assistir de públic.  Una gran experiència per atots. 

Ens quedem amb el lema d’aquest any de la UAP de tots els alumnes que hi vàrem participar :  “Som més lliures quan cantem” !”
Daniela Zambrana (4D