Retrobament de la promoció 1964-1971 a l’institut Ramon Muntaner

El dissabte 2 de febrer es va celebrar la trobada d’exalumnes de la promoció que va estudiar el batxillerat i el PREU a l’institut Ramon Muntaner entre els anys 1964 i 1971. La vuitantena de participants van ser rebuts per l’exdirector i membre d’aquesta promoció, en Francesc Canet, i per l’actual director del centre, en Josep Colls. Després dels parlaments de benvinguda a l’aula d’exàmens, Carme Paradís va recitar una poesia autògrafa escrita especialment per a l’ocasió i es va projectar l’orla virtual de la promoció elaborada per en Jaume Casamort. Seguidament, els assistents van poder visitar les instal·lacions del centre i fer-se la tradicional foto de grup a les escales de la Plaça de l’Institut. La jornada va culminar amb un dinar de germanor.