Sortida de 2n Batxillerat a Girona

El passat divendres 18 de gener, els alumnes que cursen les matèries d’Història de l’Art i de Geografia dels grups de 2n de BTX A, B i D (Diürn i Nocturn) van fer una visita a la ciutat de Girona acompanyats dels professors J.Colls i MT. Comas. L’objectiu era doble: d’una banda conèixer in situ alguna de les obres artístiques i edificis significatius treballats a classe i/o que formen part del Catàleg de les PAU ( seu de la Generalitat, Catedral- en especial el Tapís de la Creació- S Feliu, el Museu d’Art, el claustre de la Facultat de Lletres de la UdG) i de l’altra, comprendre l’evolució urbanística de la ciutat des del tramat medieval- Barri vell- al perímetre emmurallat i els diferents eixamples i els canvis en la tipologia d’usos i funcions. Ambdós objectius plenament acomplerts!