Recta final abans de Nadal

Setmana plena d’activitats per acomiadar-nos del trimestre i de l’any 2018

Les activitats van començar ben aviat: El dimarts, els patges de ses Majestats els tres Reis d’ Orient, acompanyats d’en fumera i la cartera reial van visitar els nens i nenes de l’ Escola Parc de les Aigües. Allà, van recollir moltes cartes, petons, abraçades…  i van sembrar un any més la màgia del Nadal.

Tot seguit, els alumnes de 4rt ESO van celebrar, dimecres, l’ arribada del Nadal amb els residents de l’Asil Vilallonga. Junts van fer un pessebre vivent intergeneracional amb molta música, balls, somriures i emoció. Enhorabona a aquestes dues generacions, joves i grans, pel seu entusiasme. Esperem tornar a repetir aquestes trobades tan enriquidores que ens eixamplen el cor i ens conviden a la reflexió.

I encara, un any més, ahir al matí, els Reis Mags del Muntaner, amb en fumera, la cartera reial i els seus patges van visitar els més petits de l’escola Sant Pau. Plegats van llegir les cartes dels nens i nenes d’infantil, van cantar nadales i van rebre moltes abraçades i caramels. Enhorabona també a aquest grup alumnes de 2on ESO a 1er de Batx., que ho van fer possible!

Finalment, també avui, 21 de desembre, i malgrat l’atípic del dia, hem pogut dur a terme a força normalitat un munt d’activitats al centre i fora, per acomiadar-nos definitivament d’aquesta setmana plena d’activitats: jocs esportius tant a la pista de l’institut com al pavelló municipal, tallers de Nadal, la tradicional xocolatada de l’APA… fins i tot els alumnes de 4ESO i BAT han tingut l’oportunitat d’anar als Cines Las Vegas a veure una pel·lícula!

En fi, un dia diferent que ha comptat amb la implicació de tots: professors, pares i alumnes. Moltes gràcies a tots, en especial a aquells que hi heu posat més temps, esforç i il·lusió.

I, ara sí: Bones Festes!