Colònies de 1r d’ESO al Càmping Bassegoda Park d’Albanyà

Les colònies al Càmping Bassegoda Park d’Albanyà han estat molt enriquidores tant pels alumnes com per les professores acompanyants. El càmping està situat al Parc d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de l’Alta Garrotxa ubicat en un paratge envoltat de verd que ens connecta amb la natura. Les activitats efectuades van ser molt diverses i dinàmiques, totes relacionades amb l’apassionant món de l’astronomia. I per acabar-ho d’arrodonir, vam gaudir del bateig astronòmic de l’observatori astronòmic d’Albanyà, un recorregut audiovisual pel firmament molt recomanable! Els alumnes van gaudir especialment dels llançaments de coets impulsats per aigua, del simulador espacial i del tir amb arc.

Sens dubte, una experiència que val la pena repetir.