Xerrada-taller de la Fundació Nzuri Daima a Cicles Formatius, amb l’actuació especial del Cor Safari, conjuntament amb la Coral del Muntaner

El passat dimecres  24 d’octubre a la tarda , i amb la col·laboració del servei de solidaritat i cooperació de l’ajuntament de Figueres, la Fundació Nzuri Daima (https://nzuri-daima.org/ ) va visitar el nostre institut per dur a terme una xerrada-taller amb els alumnes de Cicles Formatius on van presentar els projectes solidaris que tenen en marxa  a Uganda, Tanzània i altres llocs del món. També vam rebre al Cor Safari (https://corosafari.org/ ) una coral que neix fruit d’un dels projectes de la Fundació Nzuri Daima i que està de gira per Catalunya. El Cor Safari ens va fer  un petit tast cantant una cançó conjuntament amb la Coral de l’Institut Ramon Muntaner.

Va ser una tarda molt entretinguda on els nostres alumnes van poder aprendre i conèixer una iniciativa solidaria que neix fruit de l’esforç de persones amb molta empenta i ganes de canviar el món. Els alumnes també van poder interactuar amb els nois que formen el Cor Safari i conèixer altres realitats que ens queden molt lluny. Una bonica experiència que intentarem repetir!

Vídeo actuació Cor Safari-Coral Muntaner