Fi de la I Edició “Música per recordar”

El Centre de Malalts d’ Alzheimer i el grup de 2on ESO impulsor del projecte intergeneracional “Música x recordar” estan de festa!

Plegats han celebrat l’ acomiadament de les trobades quinzenals d’aquest curs amb un reguitzell d’ activitats: estrena d’ una peça de Hajar El Ayady dedicada als afectats per aquesta malaltia; actuació de la mezzosoprano Anna Bassas i el pianista Pere Puig; direcció del director i mestre de Cors Sr Constantí Sotelo; sardanes… i sobretot molta alegria i emoció.

Estem de festa! Avui els nois i noies de l'IES Institut Ramon Muntaner de Figueres, que ens han acompanyat aquests darrers mesos amb el projecte Intergeneracional "Música per recordar", s'acomiaden de nosaltres i ens han organitzat un fi de festa de primera! També hem comptat amb la col.laboració de la mezzosoprano Anna Bassas, el director de coros Constantí Sotelo, en Pere Puig al piano…..i un regitzell de voluntaris que han acompanyat als alumnes i han fet possible aquesta activitat al nostre Centre per a Malalts d'alzheimer.

Posted by Associació De Malalts D'alzheimer I Família AMA Figueres on Wednesday, June 6, 2018

 

Cançò de Hajar i els seus companys!

La Hajar ens ha composat una cançò, adaptació de la música i lletra pròpia. GRÀCIES MIL!!!!!!

Posted by Associació De Malalts D'alzheimer I Família AMA Figueres on Wednesday, June 6, 2018

 

Anna Bassas

la mezzosoprano Anna Bassas ens ha ofert la seva actuació. Genial!

Posted by Associació De Malalts D'alzheimer I Família AMA Figueres on Wednesday, June 6, 2018

Enhorabona a tots !