Sortida a Barcelona amb 2ESO

El passat divendres 4 de maig els alumnes de 2n d’ESO vam fer una sortida a Barcelona per visitar el Gran Teatre del Liceu i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Després d’esmorzar a la Plaça Catalunya i de passejar per les Rambles avall vam arribar al Liceu. Allà vàrem visitar l’interior de l’edifici amb guies que explicaven tota la seva història i les diferents parts del teatre. Un cop vam sortir del Liceu, caminàrem pels carrers del barri gòtic passant per l’exterior de la Catedral, del Palau de la Música fins a la Plaça Sant Jaume, amb l’Ajuntament de Barcelona i el Palau de la Generalitat a banda i banda.

Més tard vam seguir fins al Palau Reial. Continuant la nostra ruta vam arribar al Born, on vam aprofitar per dinar. L’autocar ens esperava a escassos metres d’allà i es va encarregar de portar-nos fins al MNAC. Aquest va ser l’últim lloc del dia a visitar, podent contemplar diverses obres de l’art romànic tant en escultura com pintura; especialment els originals del Pantocràtor de Sant Climent de Taüll.

Finalment, després d’un llarg dia, vam tornar cap a l’estació de Figueres contents de com havia anat tot.