Nova sessió del Club de lectura, amb Joan Gasull

El passat 22 de març el Club de Lectura va rebre la visita de l’escriptor Joan Gasull que va comentar la seva novel·la El pacifista que pretenia volar una discoteca.

La sessió va comptar amb la presència d’alumnes de l’Aula de Teatre Eduard Bartolí, dirigida per Laia Alsina i Enric Jiménez. Els joves actors Jaume Verdaguer i Nina Jaume ens van oferir una lectura dramatitzada dels primers capítols de l’obra.

Va ser un acte intens i formatiu al voltant del maig del 68. A més de parlar-nos dels fets històrics que tracta la novel·la, l’autor ens va portar tota la documentació que l’avala: fotografies, cartes d’en Francesc -protagonista del relat- des de la presó i la sentència del consell de guerra.

Tota una lliçó d’una època desconeguda pels joves lectors.

» La crònica de la sessió