Sortida de TADE. Opcions de futur

Aquest 21 de març els i les alumnes del CFGM TADE van fer una sortida a Girona a veure dos serveis on, en un futur, com a Tècnics d’atenció a la dependència poden desenvolupar la seva tasca professional.

Al matí van visitar el centre ocupacional de Riudellots de la Selva de MIFAS, centre que atén les necessitats de persones amb gran discapacitat física que tenen dificultats per inserir-se al mercat laboral. L’experiència va ser molt enriquidora i els alumnes van realitzar dinàmiques interactuant directament amb els usuaris.

A la tarda van visitar el centre Tunstall-Televida, que porta el servei de teleassistència de les comarques de Girona. Van assitir a una petita xerrada i després van veure de primera mà el funcionament del servei. Una molt bona experiència!