Molt bon dia internacional de les dones!

Avui se celebra el dia internacional de les dones o dia de la dona treballadora, que té com a objectiu principal denunciar el sexisme i la discriminació per motius de gènere.

Des de Dipsalut, en el marc del programa “Sigues tu” que treballem a les classes de tutoria del centre, es volem unir a aquesta reivindicació, ja que tal com afirma l’Organització Mundial de la Salut, la discriminació de les nenes i dones és una de les violacions dels drets humans més estesa i limita greument la seva capacitat de protegir i promoure la seva salut.  

Els centres educatius treballem pel desenvolupament integral de noies i nois independentment del seu sexe o orientació sexual de forma continuada. Per tal de reforçar la tasca educativa, en el web del programa “Sigues tu” trobareu alguns recursos relacionats amb aquesta temàtica:

Recursos sigues tu »