Xerrada sobre prevenció dels accidents de trànsit de l’Institut Guttmann

Els alumnes de 4t d’ESO i dels Cicles Formatius de TADE1 i TIS1 van poder escoltar les vivències reals explicades pels monitors de la Fundació Guttmann, en Xavi Terradas i l’Enric Pérez, sobre els riscos a la carretera i prevenció dels accidents de trànsit.

“GAME OVER” és un programa de prevenció d’accidents de trànsit que té com a objectiu sensibilitzar els joves amb la finalitat que desenvolupin comportaments responsables, adoptin actituds de prudència i prenguin les mesures de seguretat necessàries en conduir un vehicle de motor i en practicar activitats esportives o de lleure que comportin un risc.

A més es va projectar un vídeo.

Un any més, la xerrada va ser molt interessant i al final els alumnes van realitzar moltes preguntes.