Taller de física a la UB amb els alumnes de 2BAT

Els alumnes han realitzat una sèrie d’experiments innovadors i suggerents relacionalts amb les noves tecnologies i materials

Dimarts 24 de gener un grup de setze alumnes de 2n de batxillerat de l’institut Ramon Muntaner de Figueres acompanyats pels professors Albert Camps i Joan Batlle va desplaçar-se fins a la facultat de física de la Universitat de Barcelona (UB).

Varen realitzar 5 pràctiques de física: 1. Nous materials, 2. Làser i holografia, 3. Observant el Sol i la seva influència en el clima, 4. Tecnologia i sostenibilitat energètica, 5. Llum invisible. Els alumnes van poder manipular directament els materials tot seguint les indicacions dels professors – monitors.

L’activitat es va prolongar fins a les 13.30 i a les 17.30 ja havíem arribat a Figueres. Tothom va coincidir en què havia estat una experiència enriquidora i divertida.