Un munt d’activitats per celebrar l’arribada de les festes de Nadal al Muntaner!

Els alumnes han participat al llarg d’un parell de dies en una bona colla d’activitats, dins i fopra del centre.

Dijous, Ses Majestats del Muntaner, fumera, cartera reial i patges van fer parada a l’ESC Sant Pau. Una trobada plena d’il.lusió, emocions, cartes, abraçades, rialles, caramels, petons… aquesta és la màgia del Nadal!

Ahir, els Reis del Ramon Muntaner també van visitar el pessebre vivent de l’Asil Vilallonga: van cantar nadales, van cagar el tió plegats, i van compartir tertúlia i jocs de taula. Un matí ple d’emocions, noves amistats i molta alegria.

Ben segur que repetirem més trobades!

Igualment, l’APA del centre va aprofitar per lliurar ahir als associats la carpeta amb el disseny guanyador d’aquest any, obra de l’alumna de 4ESO Carla Navarra. Va ser just abans de l’hora del pati, en què, com és habitual van oferir a tots els alumnes (i professors!) la tradicional xocolatada nadalenca.

Després, els alumnes es van distribuir depenent dels cursos per realitzar diverses activitats. Els més petits van poder escollir entre tallers nadalencs i fer ninots de neu (1ESO) o participar en un particular concurs d’arbres de Nadal (2ESO), que va guanyar 2nC, o bé activitats esportives al pati.

Els més grans anaven al pavelló esportiu amb els professors d’educació física per realitzar-hi activitats (3ESO) o bé al cinema (4ESO i BAT), on van poder gaudir a preus populars d’estrenes com Wonder o Star Wars.

Al final va ser un matí rodó, que va acabar per al professorat amb el tradicional dinar de cada any, aquest cop al restaurant Trànsit, on algun professor es va endur una sorpresa ben agradable…

Molt bones festes i gràcies a tots els qui ho heu fet possible.