Sessió informativa sobre el drama dels refugiats a l’Institut

Activitats per apropar el drama dels refugiats als alumnes dels nostres CF

El divendres 24 de novembre, els alumnes dels grups de 1r i 2n del CFGM Atenció a persones en situació de dependència, de 1r i 2n d’Integració social i de 1r d’Educació Infantil varen assistir a una xerrada sobre Refugiats a càrrec de l’Associació Hesed que va tenir lloc al nostre centre.

Coincidint amb la xerrada, també es va poder veure exposada una col·lecció de fotografies fetes pel fotògraf Xavi Herrero en un dels enviaments d’ajuda al camp de refugiats de l’illa de Lesbos (Grècia).

Ens va mostrar la situació dels refugiats i les condicions en les quals estan vivint, el paper de les ONG i la poca reacció dels governs per afrontar aquest problema humanitari actual.

Aquesta activitat va ser organitzada per la professora Remei Táboas.