Tres alumnes del Muntaner premiats en les Beques a la Joventut Excel·lent de Figueres

L’Ajuntament de Figueres va lliurar divendres al matí les Beques a la Joventut Excel·lent, unes distincions que se celebren des del 2008 i que reconeixen l’esforç personal dels alumnes figuerencs en l’àmbit escolar per aconseguir l’excel·lència acadèmica, així com l’esperit emprenedor, la coherència i el compromís que aquests tenen amb la ciutat.

En l’edició d’enguany, celebrada a l’Auditori dels Caputxins, s’han presentat prop d’una quarantena d’estudiants: 26 alumnes que han cursat 4t d’ESO per a la Beca a València, 9 alumnes que han cursat 2n de Batxillerat o Cicles Formatius per a la Beca a Londres, 1 alumna per la Beca per estudiar a l’Escola Oficial d’Idiomes de Figueres, i 3 estudiants d’entre 18 i 29 anys que han retornat als estudis per al Premi a les trajectòries d’anada i tornada.

En les beques consistents en un viatge i estada de 5 dies a València, adreçades als estudiants que enguany han acabat 4t d’ESO, les premiades del nostre centre han estat Raquel Ventós i Casadellà i Anna Batlle Martí.

Pel que fa a les beques consistents en una estada de 15 dies a Londres, adreçades als estudiants que enguany han acabat Batxillerat o Cicles Formatius, entre d’altres, també s’ha reconegut el treball del nostre alumne Joan Pagès Oliveras.

En l’acte, presidit per l’alcadessa Marta Felip i el regidor Jordi Masquef, també s’han lliurat els diplomes de reconeixement a tots els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que enguany han obtingut una qualificació d’excel·lent, i on hi ha hagut igualment una bona representació d’alumnes muntanerins.

Enhorabona a tots plegats!

Podeu veure la galeria fotogràfica aquí »