Belén Revilla rep una Distinció Pau 2017

Ahir al vespre, es va celebrar a l’Auditori de Barcelona l’acte de lliurament dels guardons de distinció als estudiants que van obtenir un Excel·lent a les Proves d’Accés a la Universitat 2017, en un acte presidit pel President de la Generalitat de Catalunya el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont.

Des de l’any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions PAU per reconèixer públicament l’esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU). Es concedeix la Distinció PAU a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària de juny ha obtingut una qualificació igual o superior a 9 punts, en la fase general de les proves d’accés a la universitat.

Per l’enorme èxit que representa aquesta distinció, doncs, volem felicitar tots els estudiants que l’han aconseguit i, molt especialment, la nostra alumna Belén Revilla, així com tot l’equip docent, que amb la seva tasca diària ha ajudat a fer-ho possible.

Enhorabona!