Joventut i vellesa en una sola veu

El Casal de la Gent Gran de Figueres va cloure aquest dissabte 30 de novembre la setmana cultural amb una trobada de corals intergeneracional. La nostra coral va compartir escenari amb Les veus de l´Empordà i Els cantaires de Llers. La coral del Muntaner va interpretar dues cançons populars catalanes a tres veus : El Rossinyol, versió del mestre Pere Puig i El noi de la MareEl Canon de M. Praetorius La La La, voldríem cantar; el tema brasiler Fico assim sem você i At the river, de J. Jacobson, adaptació del director de la nostra coral Ernest Pons. Felicitem especialment les dues veus masculines de l´Erik Roura i Gerard Portes. Les tres corals van entonar plegades l´ Amics per sempre amb força. Un berenar-sopar va cloure una tarda intensa i enriquidora, plena de ritme, rialles i bon menjar!