Jornada de portes obertes a l’ESO

Ahir a la tarda va tenir lloc la jornada de portes obertes a l’ESO. Més d’un centenar de persones van omplir la sala d’actes de l’institut per venir a conèixer el funcionament del centre i tots els projectes que es duen a terme al llarg de l’etapa de l’educació secundària. Hi van intervenir el director, el cap d’estudis i els professors responsables dels projectes d’enriquiment i d’aprenentatge i servei, entre d’altres.

Un cop acabada la presentació, les famílies van recórrer les instal·lacions acompanyades del professorat i alumnat del centre. Als diferents espais de l’institut els esperava el professorat que habitualment fa classe en aquests espais, així les famílies i els futurs alumnes van poder conèixer de primera mà què s’hi fa i com s’hi treballa.

Des del centre volem agrair la col·laboració del professorat acompanyant i dels responsables de cada espai, i també volem donar les gràcies als alumnes que van voler participar a la jornada per aportar el seu testimoni com a membres actius de l’institut. Moltes, moltes gràcies a tots ells!