BAT nocturn: Paraules x viure. Eduquem junts

Els alumnes de batxillerat nocturn han dinamitzat el club de lectura de l’escola Sant Pau format per una quinzena d’ alumnes de 6è. Junts han compartit el seu gust pels llibres tot recordant els títols que van marcar la seva infantesa: còmics, clàssics, diaris com Anne Frank, col·leccions d’Stilton, Grec… 
Aquesta nova iniciativa se suma a un conjunt d’activitats que des del 2012 compartim els dos centres i suposa poder completar un projecte de coordinació global que, amb el lema Paraules x Viure. Eduquem junts, inclou totes les etapes de l’educació. Cicle infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius tenen l’oportunitat de treballar conjuntament contes i cançons, el gust per la lectura, l’art de l’escriptura i festes tradicionals catalanes com Nadal, Reis, Sant Jordi, sardanes…
Gràcies per tot i per tant.