Jornada prèvia de la Copa Cangur

Ahir dilluns 12 de desembre, el nostre centre va ser l’amfitrió de la jornada prèvia de la Copa Cangur. Es tracta de resoldre problemes matemàtics competencials cooperativament formant equips de com a màxim 7 alumnes. La jornada es va dur a terme en dues tongades: primer per equips de 1r i 2n d’ESO, i després, per equips de 3r i 4t d’ESO.

Van participar-hi equips dels instituts Alexandre Deulofeu, Cendrassos, Olivar Gran i Llançà. L’alumnat representant dels equips del nostre centre va ser:

  • 1r i 2n d’ESO: Ihsan Boudhan, Minerva Escobar, Roger Lázaro, Darius Bogdan, Adrià Bosch, Emma Oliva i Yassir Samdi.

  • 3r i 4t d’ESO: Anna Clotas, Fernanda Da Silva, Duna Heras, Sara Pesudo, Xenia Alejandro i Sílvia Fita.

Els companys i companyes dels centres participants donen les gràcies per la col·laboració i l’acollida de l’institut Ramon Muntaner i, des del centre agraïm la bona feina i el voluntariat del nostre alumnat!