La Biblioteca Josep Pla de l’institut torna a estar a ple rendiment

Després d’una arrencada de curs a mig gas, la Biblioteca del nostre centre torna a funcionar a ple rendiment, oferint en les hores d’esbarjo als alumnes que ho vulguin un espai tranquil on anar a llegir, fer deures o usar els ordinadors. A més, també s’ha restablert el servei de préstec de tots els llibres de l’extens catàleg de la nostra Biblioteca (el podeu consultar clicant aquí)
Ara bé, per garantir que tothom en fa un ús responsable i s’atén a les normes, a partir del dimarts 31 d’octubre serà necessari un carnet d’usuari per accedir-hi. Els alumnes de 1r d’ESO i 1r de BAT el rebran dels seus tutors, però la resta l’heu de sol·licitar omplint aquest formulari si el voleu: https://forms.gle/4CfHyq3nogxotNfCA
Per a qualsevol dubte, ens podeu escriure a biblioteca@insrm.cat
Bona lectura a tots!
Comissió de la Biblioteca