Josep Maria Frigola presenta el seu darrer llibre a batxillerat nocturn

Els estudiants de batxillerat nocturn – física i química i literatura universal – tanquen les Jornades Culturals de Sant Jordi amb la presentació de l’últim llibre del professor, ex-company nostre, Josep Maria Frigola Serra. Físic teòric, catedràtic de Física i Química i prolífic escriptor.
La trobada amb l’ autor de Cóctel de leyes educativas o cómo “educar para el caos”, vivencias de un profesor ha sigut molt didàctica i participativa. Ens ha parlat de la poesia de l’univers, les estrelles, la intel·ligència artificial… Ciència i literatura unides pel plaer de saber i d’aprendre. Els alumnes han fet preguntes intel·ligents i encertades sobre el món de l’educació, l’avenç tecnològic i el conjunt de la seva obra. Ens ha donat una lliçó magistral d’humanisme i vocació docent.
Emocionat, JOM FRISER (pseudònim de JM Frigola) ens ha explicat anècdotes de la seva trajectòria com a viatger. Sense sortir de la biblioteca hem visitat l’Europa dels anys 70.
Gràcies, Josep Maria, per la teva classe de ciència, literatura i vida.